nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsina zaklatója

Görgényi Fruzsina megszállott zaklatójáról: „Bevallom, megijedtem”

Görgényi Fruzsina saját elmondása szerint naponta kap obszcén üzeneteket.

Görgényi Fruzsina naponta kap olyan üzeneteket, amik tele vannak obszcén megnyilvánulásokkal. A Barátok közt színésznője a Blikknek egy konkrét esetről is mesélt.

Görgényi Fruzsina zaklatója

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Elkezdett írogatni nekem egy fiatalember, akinek az első pár levelére rövid köszönömmel vagy mosolyjellel válaszoltam. Aztán rájöttem, ezt nem szabad, ezért abbahagytam a kommunikálást. Ő ezt persze, a szívére vette, és először szidalmazni kezdett, az ősi foglalkozás különböző kifejezéseivel illetett, majd fenyegetőzni kezdett. Letiltottam, és azt hittem, ezzel vége. Aztán nem sokkal később az egyik forgatási nap után két férfi szólított le a stúdió előtt, hogy szeretnének egy közös fotót. Amikor közelebb jöttek, akkor jöttem rá, hogy az egyikük az, aki korábban szidalmazott és fenyegetőzött. Bevallom, megijedtem” – mondta a nemrég a Vastag Csabával nemrég szakító Görgényi Fruzsina, akit szerencsére elkerült a baj.

Olvass még Görgényi Fruzsináról az nlc-n!

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top