nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsina a szakításról

Először szólalt meg a szakítás óta Görgényi Fruzsina, a színésznő 5 évig volt együtt Vastag Csabával

A Barátok közt sztárja azért nyilatkozott a szakításáról, hogy megelőzze a pletykákat.

Nehéz döntést hozott Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba néhány héttel ezelőtt: szakítottak egymással és mindketten megpróbálnak új életet kezdeni.

Görgényi Fruzsina

Görgényi Fruzsina nem sürgeti a gyász, a szomorúság eltűnését (Forrás: Fókusz – videó)

„Szerintem van olyan az életben – én még nem éltem át ilyet, és ez nekem új –, hogy a szíved egyszerűen nagyon ott akar még maradni valahol, de az eszeddel tudod, hogy nem ott a helyed és tovább kell lépni”vallotta be színésznő a Fókuszban.

Görgényi Fruzsina rengeteg önfejlesztő könyvet olvas mostanában, és úgy véli, nem szabad elfutni a bánat elől, mert az csak elhatalmasodik az emberen. „Próbálok tudatosan gyászolni” – árulta el a Barátok közt sztárja, aki nem rejtegeti a világ elől, hogy éppen mélyponton van. 

A Barátok közt sztárja most azért nyilatkozott a szakításáról, hogy megelőzze a pletykákat. „Most sem szeretném kiadni a mi kis világunkat és titkainkat, és szerintem az is hozzájárult ahhoz, hogy igazán mély tudott lenni a szerelmünk, hogy mi próbáltuk megóvni magunkat a külvilágtól. (…) Sajnos nem tudok előrukkolni se tányértöréssel, se ajtócsapkodással, mi tényleg hatalmas nagy szeretetben és tiszteletben váltunk el egymástól. (…) És soha nem tettünk olyat a másikkal, ami miatt nem tudnánk egymás szemébe nézni később. És szerintem ez nagyon jó alap arra, hogy egy jó barátsággá alakuljon a kapcsolatunk” – mesélte Görgényi Fruzsina.

A nemrég közzétett szexi fotósorozata nyomán azonnal bombázni kezdték ajánlatokkal férfi rajongói, de mint mondja, most még nem gondolkodik azon, hogy beleugorjon egy másik kapcsolatba.

Olvass még Görgényi Fruzsináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top