Sztárok

Görgényi Fruzsina leadja a plusz kilókat: „Böjttel hozom formába a testemet nyárra”

Mostanában kevés húst eszik a Barátok közt színésznője, el is határozta, hogy nemsokára intenzív böjtölésbe kezd. Hogy miért? Elárulta az nlc.-nek.

Sokat tesz azért Görgényi Fruzsina, hogy jó formában legyen. Rendszeresen eljár sportolni, odafigyel az étkezésére ahogy Konyhafőnök VIP-ból kiderült, és korábban elmesélte már az nlc.-nek, hogy örömmel fogadja a bókokat is, mert szerinte sokat tesz a jó megjelenésért. Most viszont egyáltalán nem érzi, hogy elemében van.

Görgényi Fruzsina már gyógyulófélben van (Fotó: Görgényi Fruzsina)

Görgényi Fruzsina már gyógyulófélben van (Fotó: Görgényi Fruzsina)

„Két hétig beteg voltam, elkaptam egy csúnya vírust. Egy-két pluszkiló fel is szaladt rám, mert otthon nem sokat mozogtam. Elhatároztam, ha újra a régi leszek, akkor intenzív életmódváltásba kezdek.”

A Barátok közt színésznője nem hisz a drasztikus fogyókúrákban, inkább hosszú távra tervez, és minden esetben figyeli, hogyan reagál a szervezete a változásokra. 

„Jó ideje nem eszem már annyi húst, mint korábban, ami jót is tesz a bőrömnek és a gyomromnak is. Észrevettem, hogy ha este semmilyen húsfélét nem eszem, az arcom sokkal kisimultabb, mint korábban. Ezért is jött az ötlet arra, hogy böjtölni kezdjek. A szervezetemnek biztosan jót fog tenni.”

Ahogy Fruzsina jobban érzi magát, úgy növeli az edzések számát is.

„Egyre többet mozgok is mostanában. Járok edzeni heti háromszor, nyárra újra régi formában szeretnék lenni.”

Görgényi Fruzsina csodálatos alakját már megmutatta az nlc.-nek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top