TV-sztárok

Ledobták a textilt a Barátok közt dögös színésznői

Kardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina apró bikiniben mutatták meg bájaikat!

Egy fürdőruhás fotózás sokak számára kényelmetlen lehet, de nem a Barátok közt színésznőinek, Kardos Eszternek, Bátyai Évának és Görgényi Fruzsinának. Ők nagyon jól érezték magukat a fényképezőgép előtt!

baratok kozt, bikini, batyai eva, gorgenyi fruzsina, kardos eszter

Kardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina fürdőruhás fotói extra forrók! (Fotó: Csányi István)

„A terhesség alatt én konkrétan bálnának éreztem magam, úgyhogy az önképem már ott picit torzult. Ez egy folyamatos harc, hogy ezt elfogadjam. Más lett a testem a terhesség és a szülés után, nem csúnyább, nem nagyobb-kisebb, de más!” – mondta Kardos Eszter.

kardos eszter, fotozas, rtl klub

Kardos Eszter extradögös anyuka(Fotó: Csányi István)

Bátyai Évának a várandósság miatt szétnyílt hasizma, neki is mindennapos küzdelem volt, hogy elfogadja szülés utáni alakját. A több hónapnyi edzésnek köszönhetően ma már olyan, mint régen.  „Ha valaki elfogadja saját magát, az másoknak is tetszeni fog” – vallja a színésznő.

Görgényi Fruzsina saját elmondása szerint jóban van a testével.

„Én tényleg sokat sportolok, és sokat teszek azért, hogy így nézzek ki. Ha tehetem, akár mindennap lemegyek edzeni, mert tudom, hogy van olyan két hét, három hét is, amikor ezt nem tudom megtenni” – mondta Görgényi Fruzsina.

Megnézem
Összes kép (6)

A fotózásról készült anyagot a videóra kattintva megnézheted:

(Fotók, kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top