nlc.hu
TV-sztárok

Kardos Eszter esküvője várandósan

6 hónapos terhesen ment férjhez Kardos Eszter, gyönyörű menyasszony volt a második gyermekével várandós színésznő

Január végére várják második kisbabájukat Kardos Eszterék.

Kardos Eszterék éppen hogy csak kimondták, hogy jöhet a kistesó, már meg is fogant a vágyuk. „Erik is tervezett baba volt, és most a kistesója is tervezett baba volt. Erik is rögtön összejött, elkezdtünk próbálkoztunk, és egy hónap múlva már terhes voltam. És most is így volt ez. Nagyon féltünk, (…) mert benne lehetett volna a pakliban, hogy egy évig, másfél évig próbálkozunk” – nyilatkozta a Fókuszban a Barátok közt Vandája.

Kardos Eszter

Kardos Eszter első gyermeke 2017. októberében született meg – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Noha Kardos Eszterék második kisbabája menetrend szerint fogant, az esküvőjüket nem így tervezték. Szerették volna barátok közt kimondani az igent, de a koronavírus-járvány közbeszólt.

Három éve húzzuk-halasztjuk az esküvőt, mindig közbejött valami. (…) Most nyáron úgy voltunk, ha most nem csináljuk meg, akkor már tényleg nem tudjuk, hogy mikor” – árulta el a 29 éves színésznő, akit az sem zavart, hogy 6 hónaposan kellett az oltár elé állnia.

Ők is várandósan mentek férjhez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top