Sztárok

Szőke Zoltán először beszélt a Barátok köztből való távozásáról

Szőke Zoltán a Fókusz kameráinak beszélt először azután, hogy kiderült, távozhat a Barátok köztből.

Szőke Zoltán először a Fókuszban beszélt a Barátok köztből való távozásáról. A színészt komoly aggodalmak gyötrik – írja a Blikk.

barátok kozt, szoke zoltan

Először szólalt meg a Barátok köztből való távozása után Szőke Zoltán Fotó: smagpix

„Hogyha a néző elhiszi azt, hogy annak az embernek ott teszem azt tüdőrákja van, vagy éppen egy vérrög az agyában, a hitével felerősíti a történetet, hogy annak az embernek valóban van valami a fejében! Na most, hogyha a nézettségi statisztikákat hívjuk segítségül, hogy ezt másfél millió ember nézi esténként, akkor ez a kollektív tudat másfél milliószorosára duzzad. Na, itt kezdődik a »nem mindegy« játék, a veszélyes játék…” – mondta Szőke Zoltán, aki talán attól fél a legjobban, hogy bevonzza a sorozatbeli betegségét magának.

„Amikor Berényi Miklós a rákkal küzdött, Zoli szövegét át kellett írni, annyira irtózott a betegség említésétől. Mintha attól tartott volna, hogy ha sokat beszél róla, bevonzza saját magának a kórt” – mesélte egy stábtag Szőke Zoltánról, akiről köztudott, hogy az utóbbi időben a spiritualitás felé fordult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top