Sztárok

Senki sem tudja, mi lesz Szőke Zoltán sorsa

Kényes helyzetbe lavírozta magát Szőke Zoltán az RTL Klubnál. Vajon mi lesz a megoldás?

A közelmúltban derült ki, hogy Szőke Zoltán otthagyná a Barátok köztöt, mivel az általa alakított Berényi Miklós „zűrös” karakterét összeegyeztethetetlennek érzi privát életével. Szőke több mint húsz éve formálja meg a gonosz vállalkozót az RTL Klub szappanoperájában, és a rajongók egyáltalán nem szeretnének tőle megválni.

A legfrissebb részekben Berényit erős fejfájások és megmagyarázhatatlan rosszullétek gyötrik, amiből sokan arra következtetnek, hogy a Barátok közt írói a karakter „megölésére” készülnek. A sorozat producere szerint még korai lenne ilyesmiről beszélni. „Az idei csúcspont történetben és látványban is jócskán túlnő a tavalyi, jubileumi részen, de az összes eddigi epizódon is! Ennek a sztorinak az egyik eleme lesz Miklós állapota, de erről többet nem mondhatok. A tábla készen áll, a bábuk mozognak” – mondta a Blikknek Szerencsés Gabriella kreatív producer.

Szőke Zoltán a Barátok köztben | Fotó: RTL Klub

A lapnak egy másik, névtelenséget kérő stábtag elárulta, nem olyan egyszerű megölni Szőke Zoltán karakterét. „Persze, beszélnek arról itt bent is, hogy Szőke távozik a szappanoperából, de az biztos, hogy nem ölik meg Mikit. Őt nem lehet megölni, hiszen ő maga a kft. Teljesen nem szeretnék lezárni Miki történetszálát, hiszen sosem árt, ha a későbbiekben visszatér, ahogy Berényi Claudia is rendszeresen fel-felbukkan.”

A lap úgy tudja, a színész folyamatos tárgyalásban van a csatornával szerződéséről, és még semmi sem dőlt el. Az biztos, hogy Szőke Zoltán rengeteg pénzt bukna, ha otthagyná a sorozatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top