Sztárok

Szőke Zoltán otthagyja a Barátok Köztöt

A sorozat egyik legrégebbi szereplője már nem tud azonosulni karakterével, ezért inkább kiszáll. A kulcsfigura távozása a Barátok közt nézettségén is meglátszódhat majd.

Távozik a Barátok közt legádázabb karaktere, Berényi Miklós, az őt alakító Szőke Zoltán ugyanis besokallt mostanra a szerepétől – tudta meg a Bors. Távozása azért ad okot aggodalomra, mert karaktere a történet mozgatórugója.

A bulvárlap értesülései szerint Szőke Zoltán már jó ideje fontolgatja kilépését a sorozatból, szerinte ugyanis Miklós hidegfejű, számító, erőszakos karaktere nem összeegyeztethető a valódi, vallásos énjével.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Egy ideje már mindenki tudja, hogy Zoli ráunt durva karakterére – tudta meg a Bors egy stábtagtól. – Nem rejti véka alá a stábban sem, sőt többször jelezte a forgatókönyvíróknak is, hogy változtassanak Berényi Miklós viselkedésén. Nem szeretne már rosszfiú lenni, azt mondja mindig, ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top