nlc.hu
Sztárok

Így néz ki 2024-ben Szőke Zoltán és Dósa Mátyás

Újra Barátok közt: íme Szőke Zoltán és Dósa Mátyás napjainkban

A két színész évekig alakította az apát és örökbe fogadott fiát.

„Nem sokat változtunk” – posztolta korábban Dósa Mátyás az Instagram-oldalára, amelyen duplán láthatók sorozatbeli apjával. A kép hátterében a Barátok közt egyik jelenete fut a tévében, így mi is összetudjuk hasonlítani, mennyit változott az évek során a két sztár. Érdekesség, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán, illetve az örökbe fogadott fiát, Egresi Tónit játszó Dósa Mátyás (aki korábban otthagyta a sorozatot – szerk.) 2019-ben az Egri csillagok musicalben is együtt dolgoztak, ismét apa és fia szerepében.

„Egyikünk sem tudott a másikról, az olvasópróbán derült ki, hogy együtt fogunk játszani, és bevallom, nagyon örültünk neki. Szerencsére nem 12 év után találkoztunk először, hiszen miután én kiszálltam a sorozatból, Zolival megmaradt a kapcsolat. Tényleg olyan, mintha a második apukám lenne, sokat kaptam tőle, jól érzem magam a társaságában” – nyilatkozta akkor a Blikknek Dósa Mátyás.

Szőke András és Dósa Mátyás

Szőke András és Dósa Mátyás 2005-ben. (Fotó: Csibi Szilvia)

A Barátok közt hétköznaponként jelentkező magyar televíziós sorozat volt, amely 1998. október 26-a és 2021. július 17-e között futott az RTL-en. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top