Sztárok

Visszaélés áldozata lett Varga Iza

Számos híresség után most Varga Izabella személyiségével éltek vissza a legnagyobb közösségi oldalon. De vajon mit szól ehhez maga az érintett? – a színésznő lapunknak elárulta.

Amennyi előnyük, legalább ugyanannyi hátrányuk is van a közösségi oldalaknak. Ezt talán azok aVisszaélés áldozata lett Varga Iza hírességek tudják a legjobban, akiknek a személyisége került már illetéktelen kezekbe. A visszaélések nemcsak a külföldi, hanem a hazai sztárokat sem kímélik: legutóbb Varga Izabella tapasztalta meg az ismertségnek ezt az árnyoldalát. “Csak mert unatkozom:D♥! össze állítottam egy kis kérdő ívet 1.Szerintetek »Peti« meghal? 2.Szerintetek Linda és Balázs összejönnek:)? 3.Szerintetek Miki átveri Zsófit (valamivel)? 4.Szerintetek Timi oldala híres lessz:)? 5.Szerintetek,a mai részben mi fog történni Kritiánnal:(?” – tette közzé az egyébként több sebből vérző posztot a minap a kamu közösségi oldalán az ál-Iza. Aki ismeri őt, az persze pontosan tudja, hogy sohasem tenne közzé olyan jellegű posztokat, amilyenek az (ál) rajongói oldalán találhatók, de a legtöbben sajnos bedőlnek ezeknek a profiloknak, s szentül hisznek abban, hogy vele beszélgetnek.

Több ízben ellopták már a személyiségét

A Barátok közt dr. Balogh Nóráját alakító színésznő azt mondja: régebben felvette a harcot az ilyen jellegű visszaélésekkel, s időt, energiát nem sajnálva próbált utánajárni annak, hogy ki rejtőzhet Visszaélés áldozata lett Varga Izaaz adott profil mögött. “Az az igazság, hogy ezek az oldalak időről időre megújulnak, ezáltal pedig szerintem lehetetlen kivédeni ezt a fajta jelenséget. Én a hivatalos rajongói oldalamon mindig megpróbálom jelezni, hogy mely oldalak nem tartoznak hozzám, ennek ellenére sajnos sok naiv ember van, aki elhiszi, hogy a híres emberek egész álló nap a gép előtt ülve válaszolnak a leveleikre” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Varga Izabella, aki – egyes oldalak üzemeltetőit megkeresve – próbálta megtalálni a módját annak, hogy megértsék, miért nem helyes, amit csinálnak. Iza emellett azt is elárulta: volt, hogy a privát, barátai-ismerősei számára fenntartott oldaláról lopták el a képeit, valamint az ismerőseinek listáját. “A legrosszabb, amikor a férjemet vagy a családtagjaimat jelölik meg bejegyzésekben, esetleg nekik írnak. Konkrétan tudok olyanról, aki a szomszéd nénéivel levelez” – mesélte. A maximalista színésznő azt is megosztotta velünk, honnan bizonyosodhatnak meg a rajongók arról, hogy valóban ő saját maga kezeli-e az adott rajongói oldalt. “Mivel nincs túl sok szabadidőm, ezért kevesebb időt tudok a rajongói oldalam vezetésére áldozni – de ettől még én én vagyok, még ha az ál “én” sokkal jópofábbnak tűnik is a folyamatos bejegyzéseivel. Ha valaki olyan oldalra téved esetleg, amelyen azt látja, hogy én napjában többször posztolok, vagy azonnal visszaválaszolok a levelekre, akkor az legyen gyanús.” – zárta rövidre Iza, aki egyébként – amikor csak ideje engedi – megosztja az élete egyes történéseit a rajongóival a hivatalos oldalán.

Hogy mely hazai sztárok kerültek már a színésznőhöz hasonló helyzetbe, galériánkból megtudhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top