Sztárok

Ő esett ki A konyhafőnök VIP-ből

Rubint Réka és Görgényi Fruzsi kerültek a veszélyzónába. Ki kapott még egy esélyt a zsűritől?

Hétfő este folytatódott A konyhafőnök VIP középdöntője. A 11, versenyben maradt játékos egyéniben küzdött tovább a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért. A feladatokat leggyengébben teljesítők közül a nap végén egy versenyzőnek el kellett hagynia a konyhát. Elsőként színeket kellett a sztároknak „kikeverniük”, majd sós vízi különlegességekből egy-egy desszertet készíteni.

Az eredményhirdetéseken eldőlt, hogy Rubint Réka és Görgényi Fruzsi teljesítettek a leggyengébben. Végül Réka mehetett tovább, aki nagyon örült: sajnálta Fruzsit, de boldog volt, hogy megmutathatja, amit még tud.

Forrás: RTL Klub

Fruzsi azt mondta, mindig tartott ettől a pillanattól, most mégsem érezte a keserűséget, a szomorúságot, amitől félt. Ehelyett azt érzi, minden nap ajándék volt, sokat tanult, és jó emberek vették körül. Nyerni jött, de már a verseny elején tudta, hogy ez nem fog összejönni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top