nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi visszatér a Konyhafőnök VIP-be

Schobert Norbi a stroke után azonnal visszatér a Konyhafőnök VIP-be versenyezni

Alighogy kijött a kórházból Schobert Norbi, az orvosaival és a műsor készítőivel egyeztetve úgy döntött, hogy visszatér a Konyhafőnök VIP-be versenyezni.

Ma már nem titok, hogy az RTL Klub már javában forgatja A Konyhafőnök VIP következő évadját. A műsorfolyam egyik versenyzője pont az a Schobert Norbi, aki nemrég stroke miatt került kórházba. Az eset pont az egyik szabadnapján történt, és amikor a stáb értesült a történtekről azonnal úgy döntöttek, hogy leállítják a produkció forgatását. Bár maguk sem hittek abban, hogy Norbi visszatérhet a versenybe, erről mindenképp őt szerették volna megkérdezni. Legnagyobb meglepetésükre pedig azt mondta, hogy folytatni akarja.

Nekem jólesik, hogy kaptam az élettől még egy esélyt. Nem estem ki, csak történt az életemben egy kis malőr, és ezért lett egy pár nap megállás itt a Konyhafőnökben.

Schobert Norbert A Konyhafőnök VIP-ben (fotó: RTL Klub)

Schobert Norbert A Konyhafőnök VIP-ben (fotó: RTL Klub)

Kap külön széket, külön öltözőt, van orvosi felügyelet, vigyáznak, hogy ne legyen túlságosan leterhelve. A fokozott orvosi felügyelet mellett mindig vele van a felesége, Rubint Réka is. „Az ő döntése, hogy bírja, és hogy meddig bírja” – mondja erre Réka.

Azért jöttem ide vissza, hogy megmutassam, nekem ez egy kikapcsolódás, és a mélypontról is fel tudok állni

– teszi hozzá Norbi. Az orvosai szerint akár a felépülését is segítheti az, hogy időt tölt a konyhában és tornáztatja az agyát.

Norbi egy igazi küzdő szellemű ember. Nem szabad elfelejteni, hogy egy kőkemény sportoló.

A következő napokban/hetekben semmi mással nem szeretne foglalkozni, csak ezzel. Réka visszaemlékezései szerint a lélekjelenlétén múlt, hogy nem omlott össze, és mivel gyorsan reagált, kevesebb mint negyven perc  alatt már több orvos is vizsgálta Norbit.

Ugyanott történt, a házunk előtt, ahol néhány hónappal ezelőtt az édesanyámat elveszítettem.

További hírek Schobertékről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top