nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs így vélekedik a válogatottról

Sebestyén Balázs: „Jó volt magyarnak lenni ebben a két hétben”

Sebestyén Balázs megköszönte a válogatottnak, hogy ilyen szépen helytálltak.

Tegnap este egy győzelemmel felérő, 2-2-es döntetlen után búcsúzott az Európa-bajnokságtól a magyar válogatott. A fiúk hősiesen küzdöttek, de egy szerencsétlen gól miatt végül nem jutottak tovább a halálcsoportból. Nem túlzás azt mondani, hogy egész Magyarország egy emberként szurkolt nekik: több ismert ember is megköszönte a szuper szereplést a közösségi oldalán.

Sebestyén Balázs nem egy nagy fociszurkoló, de ő is megemelte a kalapját a válogatott teljesítménye előtt. „Jó volt magyarnak lenni ebben a két hétben! Drukkolni, örülni, nevetni, izgulni, szurkolni! Nagyon kellett már ennek a maroknyi országnak, hogy politika, vírus, ellenségeskedés, szembenállás, gyűlölködés és megosztottság helyett, együtt, egymást ölelve, buzdítva, drukkolva egy közös célért, együtt legyen Magyar! Köszönjük fiúk, hatalmas szívvel és lélekkel játszottatok!! A Szalainak jövök egy körrel” – írja a Rádió1 műsorvezetője a Facebook-oldalán.

Még több sztárhír: 

sebestyén balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top