nlc.hu
Sztárok

Fiola Attila kisfia és felesége

Foci EB: Így szorít Fiola Attiláért ultracuki kisfia és csodaszép felesége

Fiola Attilának ezúttal itthonról szurkol a családja, de lélekben ott lesznek vele a pályán.

Fiola Attila hőssé vált a franciák elleni meccsen, amikor az első félidő hosszabbításában vezető gólt szerzett. A futballista az előző EB-n is ott volt már, azonban az első mérkőzésen lesérült, így haza kellett utaznia. Azóta több sérülés is nehezítette a karrierjét, de sosem adta fel, szombaton pedig felért pályafutása csúcsára. A helyszínen szurkolt a felesége és a kisfia, akik most felelevenítették az örömittas pillanatokat.

„Hatalmas élmény volt, jó érzés volt, hogy mindenki egyszerre kiabálta, hogy hajrá, Fiola” – emlékezett vissza Fiola Attila felesége, Niki, majd a kisfiuk megmutatta, hogyan szurkolt az édesapjának. 

Niki szerint hatalmas motiváció volt férje számára ez a gól, új emberként lép majd pályára a sorsdöntő németek elleni meccsen. „Teljesen máshogy fog hozzáállni a dolgokhoz. Eddig is odatette magát, de egy hatalmas kő esett le a szívéről” – mondta Niki, aki a férje mellett volt már a sérülésekor is. Elárulta, hatalmas törés volt ez Fiola Attila életében, hiszen mindig arra vágyott, hogy a válogatottban is bemutatkozhasson, ám a sérülés miatt ez váratott magára.

fiola attila felesége és fia

Fiola Attila felesége és a kisfia (Fotó: TV2)

A teljes interjút itt megnézheted:

Még több foci EB:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top