nlc.hu
Sztárok

Fiola Attila több százszor visszanézte a gólját

Fiola Attila legalább háromszázszor visszanézte a franciák elleni gólját

A hatalmas sikernek számító franciák elleni döntetlen után aludni sem tudott a magyar játékos, Fiola Attila, és több százszor nézte vissza a fantasztikus találatát.

Nemcsak a kudarcot, hanem a hatalmas sikert sem olyan egyszerű feldolgozni. Ebbe kóstolhatott bele most a franciák ellen gólt lövő Fiola Attila, aki szerint nem lehet elmondani, mit érzett a meccsen és azután, mert ezt megmagyarázni nem, csak átélni lehet. A franciák kapujába betaláló játékos a meccs másnapján sajtótájékoztatón mesélt bővebben az élményről – írja az infostart.

Fiola Attila gólöröme (fotó: MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor)

Fiola Attila gólöröme (fotó: MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor)

A játékost máig rázza a hideg, amikor visszagondol a góljára.

Boldog és büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, örülök, hogy ekkora boldogságot tudtunk okozni több millió magyarnak

– fogalmazott a MOL Fehérvár védője, elmesélve azt is, hogy akkora volt a hangulat a gól után, hogy a meccs után még három órán át fájt a feje. A furcsa, de látványos gólörömét azzal magyarázta, hogy a gól után véletlenül a kapu mögé akart menni ünnepelni, de közben rájött, hogy ott pont a francia szurkolók vannak. A helyi hangulatfelelős hölgyet is bevonta a győzelmi mámorába, amiért utólag elnézést krt.

Amikor kiértem a sarokba, akkor láttam, hogy az ott ülő hölgy fülében fülhallgató van, és lefelé néz. Gondoltam, nem látta, hogy betaláltunk, ezért csaptam az asztalára. Utólag is elnézést kérek tőle

– magyarázta. A helyi műsorközlő nőről időközben kiderült, hogy kiesett az egyik fülhallgatója és éppen azt kereste. Fiola kiemelte, hogy a meccs kellő önbizalmat adott nekik, ami a németek ellen jól jöhet, és ígérete szerint százötven százalékos teljesítménnyel fognak pályára lépni. Dicsérte továbba a fantasztikus magyar szurkolótábort, akik páratlan hangulatot varázsoltak a stadionba. A magyarok a német csapat ellen szerdán 21 órakor lépnek pályára Münchenben.

Foci-EB az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top