nlc.hu
Sztárok

Görög Zita a foci-EB-ről

Görög Zita erre a pillanatra várt 20 éve

A 41 éves modell-műsorvezető mindig szerette volna megélni ezt. Most végre teljesült a vágya.

Görög Zita műsorvezető és párja, a 22-szeres magyar válogatott futballista Laczkó Zsolt több ezer drukkerrel hangolódott szombaton a városligeti szurkolói zónában a magyar-francia meccsre.

Görög Zita

Görög Zita a szurkolói zónában – Forrás: Red Lemon Media

1998-ban volt szerencsém Párizsban végignézni, ahogy a francia válogatott nyert a hazai rendezésű világbajnokságon. Velük együtt ünnepelhettem, ami meghatározó élmény volt számomra. Azóta vártam, hogy egyszer Magyarországra is eljusson ez a hangulat, a hazai pálya öröme, valamint, hogy együtt szurkolhassunk a nemzeti csapatunk sikeréért” – nosztalgiázott a háromgyermekes modell-műsorvezető

Laczkó Zsoltot a szurkolók lelkesedése ragadta magával: “A szurkolói zóna atmoszférája és az itteni körülmények előrevetítik, hogy a jövőben is biztosan rendezünk még ilyen eseményt“.

Görög Zita

Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt (jobbra) is EB-lázban ég – Forrás: Red Lemon Media

A pár egyetértett abban, hogy a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság a magyar labdarúgó válogatott és a szurkolók számára is fontos mérföldkő, és nagyon szeretnék, ha a jövőben is hasonló élményeket élhetnének át a szurkolókkal közösen, mint a szombati Magyarország-Franciaország EB-mérkőzés.

Kiemelt kép forrása: Red Lemon Media

Még több foci-EB hír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top