nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci keményen kritizálta az egyik jelentkezőt

Gáspár Laci keményen kritizálta az egyik jelentkezőt: „Olyan hamis vagy, mint egy vonyító kutya”

Gáspár Laci nem finomkodik, ha kritikáról van szó.

Múlt hétvégén elstartolt az X-Faktor jubileumi évada: a mentorok azt ígérték, minden eddiginél keményebbek lesznek, hiszen tényleg csak a legjobbak juthatnak az élő show-ba. Gáspár Laci pár nappal ezelőtt interjút adott az nlc-nek, amelyben többek között arra is kitért, hogy mit keres a versenyzőkben. 

„Olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, akik mindent egy lapra tesznek fel, csak a győzelemre fókuszálnak és arra, hogy a műsor által javítani tudjanak az életminőségükön. Sokszor úgy érkeznek a versenyzők, hogy szerencsét próbálnak, de érzem rajtuk, hogy nem ez az egyetlen lehetőségük, emiatt pedig nem is tesznek bele annyit” – mondta. Az biztos, hogy idén ő sem bánik kesztyűs kézzel a jelentkezőkkel, ez a második adás előzeteséből is kiderül.

Az elmúlt évadok során sokszor érkeztek azzal a versenyzők, hogy évek óta énektanárhoz járnak, ám ez általában intő jel, hiszen ezek a jelentkezők az esetek többségében nem tudnak énekelni. Gáspár Lacinak elege lett, meg is mondta egyiküknek, hogy nincs jövője a szakmában. 

„Olyan hamis vagy, mint egy vonyító kutya”

– mondta az énekes. A videóban látható, hogy Csobot Adél elsírja magát, mert valami rosszul esik neki, ám ennek oka valószínűleg csak az adásban derül majd ki.

Gáspár Laci: Már nem elég, ha valaki jól énekel

Fotó: Zsigmond László

Még több X-Faktor: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top