nlc.hu
Sztárok

Idős testépítő versenyző sértegette Gáspár Lacit

„Úgy nézel ki, mint egy 3 hónapos terhes!” – kegyetlenül megsértették Gáspár Lacit az X-Faktorban

A mentorok közül Gáspár Lacit pécézte ki a se zenélni, se énekelni nem tudó versenyző, és minősíthetetlen hangnemben és stílusban vitatkozni kezdett vele a leállított produkciója miatt.

Miután Vörös László potencianövelőről írt saját dala nem nyerte el Gáspár Laci tetszését az X-Faktor jubileumi évadában, a 67 éves testépítő versenyző úgy döntött, meg se hallgatja a többi mentor véleményét, inkább egyből támadásba lendül. Sértődésében olyan vádakkal illette Gáspár Lacit, amit a mentor sem hagyhatott szó nélkül.

Gáspár Laci

Gáspár Laci kiküldte a versenyzőt, amikor durván sértegetni kezdte – Fotó: Sajtóklub

Miért, Laci? Minden sora arany volt. Ez az év slágere!” – mondta viccesen Puskás-Dallos Peti, miután mentortársa leállíttatta az idős testépítő szintetizátorral kísért előadását. “Lacikám, szóval neked nem tetszett?” – kérdezett rá a versenyző, mire Gáspár Laci nem köntörfalazott: “Nem“.

Ezen teljesen megsértődött a gyúró, és durván sértegetni kezdte az X-Faktor mentorának külsejét, mondván úgy néz ki, mint egy 3 hónapos terhes. Sőt azt is a fejéhez vágta, hogy szerinte Gáspár Laci csak playbackel, s nem énekel. “Figyelj már ide, ki vagy te?! Akkor dumálj, ha ilyen nótát írsz!” – szólt be keményen Gáspár Lacinak, mire a mentornál elszakadt a cérna, és kizavarta a versenyzőt, ám ő csak nem tágított. Gáspár Laci ekkor mentortársához fordult felháborodottan: “Peti, miért nem dobod már ki? Máskor ilyeneket már kidobsz.”

X-Faktor

Laci, az idős gyúró zokon vette, hogy nem játszhatta el végig a “kék piruláról” írt saját szerzeményét – Fotó: Sajtóklub

Végül megsértődve csak elhagyta a színpadot a “15 perc hírnévre” vágyó testépítő.

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top