nlc.hu
Sztárok

Október 9-én startol az X-Faktor

Megvan, mikor kezdődik a jubileumi X-Faktor

Az X-Faktor 2021-ben két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik szeptember 25-én, október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogató adással.

Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges adásokkal veszi kezdetét. Az X-Faktor sztori a régebbi és jelenlegi mentorok (Geszti Péter, Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Alföldi Róbert, Szikora Róbert, Tóth Gabi, Little G, Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti, Radics Gigi, Dallos Bogi, Csobot Adél) és az előző évadok versenyzői – többek között Király L. Norbert, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Manuel – idézik fel a legviccesebb, legmegdöbbentőbb, legfurcsább pillanatokat, nagy vitákat és kibéküléseket.

x-faktor mentorok

X-Faktor-mentorok (Fotó: RTL)

Október 9-én szombat este pedig elstartol az X-Faktor 10. évada. Csobot Adél, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a mentorszékbe ülnek, hogy kiválasszák, kik jussanak idén a táborba, majd a mentorházba, onnan pedig az élő show-ba. 2021-ben is sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Természetesen idén is lesznek feledhetetlen pillanatok: Csobot Adél sokszor a könnyeivel küzd majd, Gáspár Laci őszintén elmondja a véleményét egy-egy versenyzőnek, Puskás Peti idén is gondoskodik a vidám hangulatról és lesz olyan versenyző, akit ByeAlex azonnal vinne az élő show-ba, Miller Dávid, az X-Faktor 2021 új műsorvezetője pedig a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik a Tábor és a Mentorház, amikor két hétvégén keresztül szombaton és vasárnap este is az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor adásait majd az X-Stage kíséri, az egyik legnépszerűbb tiktokkerrel, Lady Szomjassal, aki a forgatásokon a színfalak mögött faggatta a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkezik az RTL Most-on, az X-Faktor-adások után.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top