nlc.hu
Sztárok

Zsolt gazda nagy váltása

Maga mögött hagyta a vasvillát: nagyot változott a 42 éves Zsolt gazda élete

A 42 éves Zsolt gazda háta mögött hagyta a gazdaságot, és egészen Dominikáig repült a Survivor csapattársaival, hogy megmutassa, milyen fából faragták.

2019-ben az RTL Klub Házasodna a gazdában tűnt fel a 42 éves, macsó Brindzik Zsolt gazda, aki több szerelmi kudarc után jelentkezett a műsorba.

Két évvel ezelőtti bemutatkozó kisfilmjében elmondta, hogy nem tartja magát egy hagyományos gazdának, aki szánt-vet arat, hazamegy, vacsorázik, majd lefekszik aludni. Szeret fesztiválokra járni, új dolgokat megismerni, és ha kell, akkor tetoválást is felvarr magának. Úgy látszik, kalandvágya mit sem kopott az évek alatt, hiszen jelenleg Dominikán, a Survivor játékosaként feszegeti a határait.

Zsolt gazda átalakulása

Zsolt gazda most egy ideig nem a gazdaságra koncentrál (Fotó: Sajtóklub)

Révbe ért szerelmi élet

„Volt több hosszú kapcsolatom, ám mindig szakítással végződtek, mert még nem voltam kompromisszumképes, de azóta sokat változtam, és már tudom, mire figyeljek. Sajnálom, hogy erre egy olyan kapcsolat végén jöttem rá, ami fontos volt számomra” – mondta bemutatkozásában a gazda, aki végül nem a műsorban, de annak köszönhetően találta meg a párját.

„A Házasodna a gazda révén ismertem meg a barátnőmet, tehát nem a műsorban, hanem utána, de ott látott először. Közös az érdeklődésünk, most már egy jó ideje együtt vagyunk, és persze boldogok vagyunk” – mondta korábban a Blikknek Zsolt gazda. 

A Házasodna a gazda után

A férfi még a ValóVilág10 powered by Big Brother műsorában is feltűnt, ahol a villalakókat tanította a vidéki életre.

Azóta eltelt majdnem egy év, és jött s az új lehetőség! Augusztus 30-án indult a Survivor, amiben idén először civil és celeb szereplők csapnak össze. Utóbbit erősíti Zsolt gazda is, aki még a verseny indulása előtt beszélt arról, hogy mik azok a tulajdonságai, amiknek biztosan hasznát veszi majd a játékban.

Zsolt gazda átalakulása

A Survivor játékosaként. (Fotó: Sajtóklub)

„Az egyik erősségem, hogy a természetben élek. Gyerekkorom óta a természetben dolgozom, ezért jól tudok kapcsolódni a természethez. Úgy gondolom, hogy ő ezt majd meg fogja hálálni. A másik pedig a paraszti erőm, ami oda fog b*szni” – mondta Zsolt.

Emlékszel még a korábbi Survivor-versenyzőkre? 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top