Sztárok

Szerelmi csalódásokról meséltek a Házasodna a gazda szereplői

Sokan kérdezték, miért vállalkoztak a Házasodna a gazda szereplői arra, hogy egy tévéműsorban találjanak párt. A történeteikből ez is kiderül.

Az RTL Klub műsorában nyolc gazda várja azokat, akik készek megosztani velük a vidéki életet. A Házasodna a gazda szereplői már bemutatkoztak egy majd’ háromórás adásban, de akkor csak kevés derült ki abból, miért vállalkoztak a realityre, mindegyikük csalódásokat emlegetett. Most elárulták az nlc-nek, milyen volt a legutóbbi kapcsolatuk, ami után egy időre feladták a párkeresést. 

Demjén Nikoletta, vagyis Niki gazdasszony

„Egyszer már megkérték a kezemet, de nem volt túl romantikus leánykérés, egy vacsora közben tette fel a nagy kérdést az akkori párom, nem is lett belőle házasság. A legutóbbi kapcsolatom 7 évig tartott, az exem egy új oldalamat ismertette meg velem, idősebb volt 13 évvel, vele sokat utaztunk, új dolgokat tanultam tőle. A terv az volt, hogy együtt költözünk ide a tanyára, de a sok magányos este után rájöttem, hogy ez nem fog működni. Sokszor nem volt itt, amikor szükségem lett volna rá, és mivel egyre több ilyen rossz élmény ért, szakítottunk. Azóta nem találtam olyan férfit, aki tud nekem segíteni a munkában, intelligens és a lelki társam is egyben.”

Megnézem
Összes kép (4)

Bige Botond gazda

„Alapjában véve romantikus ember vagyok, szeretek meglepetéseket okozni. Például amikor négy hónapig Rómában dolgoztam, gondoltam egyet, hazajöttem, és megleptem az akkori párom, aki nem is számított rá, hogy betoppanok. Minden exemmel jóban vagyok, nem szoktam haraggal lezárni a kapcsolatomat. Volt egy emlékezetes szakításom.”

„Úgy történt, hogy észrevettem, elkezdek kikacsingatni a kapcsolatból, és ezért korrekt módon elmondtam a barátnőmnek, hogy megváltoztak az érzéseim. Ő akkor még nagyon szerelmes volt, így aztán a szakítás után gyűlölt, és közellenség lettem. Akkor mondtam neki, hogy higgye el, ha lecsillapodnak az indulatok, egy év múlva keresni fogjuk egymást. Így is lett, és azóta is nagyon jó barátságban vagyunk, volt, hogy nálam lakott albérletben az új barátjával.”

Brindzik Zsolt gazda

„Volt több hosszú kapcsolatom, ám mindig szakítással végződtek, mert még nem voltam kompromisszumképes, de azóta sokat változtam, és már tudom, mire figyeljek. Sajnálom, hogy erre egy olyan kapcsolat végén jöttem rá, ami fontos volt számomra.”

Megnézem
Összes kép (3)

Cserna Márton, vagyis Marci gazda

„A házasságom 2 évig tartott, a válás hosszú folyamat volt. Sajnos a párom nem érezte jól magát a gazdaságban, elvágyódott. Végül is közös megegyezés alapján abban maradtunk, nem erőltetjük tovább. Nem vagyok tökéletes, vannak hibáim, mostanában elzárkóztam minden kapcsolattól, de itt az ideje, hogy párra találjak, és gyermekre is vágyom már.”

Megnézem
Összes kép (4)

Szilágyi Mihály, vagyis Misi gazda

„Azt a különleges lányt várom, akinek mindent megmutatok. Eddig nem éreztem még azt sosem az életemben, hogy valakit igazán szívből feleségül akarok venni, akivel egész életemben együtt lennék. Volt már komoly kapcsolatom, voltam már szerelmes, az első barátnőm egy stewardess volt. Sokáig voltunk együtt, de ő külföldre szeretett volna menni, én pedig maradtam.”

Szilágyi Mihály, a Házasodna a gazda szereplője (Fotó: RTL Klub)

Pongrácz Máté gazda

„Az utolsó kapcsolatomnak azért lett vége, mert a gazdaság akkor hirtelen növekedni kezdett, és még nem voltam felnőve ahhoz a feladathoz, hogy a munkát és a magánéletet összhangba hozzam. Elhanyagoltam a párom, keveset voltunk együtt. Igaz, most is tartjuk a kapcsolatot, elmondtam neki azt is, hogy jelentkeztem a műsorba. Támogat, de tudom, hogy bántja egy kicsit, engem is bántana, ha mással látnám őt.”

Megnézem
Összes kép (3)

Fanó Magdolna, vagyis Magdi gazdasszony

„Az utolsó szakításom hosszú történet. Itt dolgoztunk a párommal, amikor egy nagy társaság volt nálunk vendégségben. Köztük volt egy fiatal, szép hölgy. Én akkor dolgoztam a koszos házi ruhában, gyúrtam a kenyeret, kertészkedtem, kiszolgáltam a vendégeket, és nem tudtam a párommal foglalkozni, a vendég hölgy pedig tudott. Összetört a szívem, azt hittem, egy életet fogunk együtt leélni, de ez nem fért bele nekem. Ezt nem lehet kitörölni. Akkor úgy éreztem, meg kéne a földnek nyílnia, és azt éreztem, hogy a szívem megszakadt, és úgy éreztem, nem kellene tovább élnem. De a tanyám életben tartott, az életerőm nem hagyott el, és újraépítettem maga. Bízom benne, lesz egy társam, akinek nagy a szíve, bizalommal tekintek a jövőbe.”

Megnézem
Összes kép (3)

Berecz Balázs gazda

„Sok év magányosan telt, kicsit zárkózottabb lettem. Régebben voltak kapcsolataim, és kellett egy-két év, hogy egyedül legyek. Szeretem az állataimat, a gazdálkodást, és szeretnék egy okos, értelmes, dekoratív hölgyet, aki szereti a falusi környezetet, az állatokat, a növényeket és engem. Olyan lányt keresek, aki nemcsak a szerelmem lesz, hanem a legjobb barátom is!”

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top