Sztárok

Bemutatkozik Berecz Balázs, a Házasodna a gazda szereplője

A környéken szurkolnak neki. Berecz nem dumál mellé, azt mondja, a külső is fontos neki, ha ránéz egy lányra.

A Házasodna a gazda nyitóepizódja már lement, két héttel ezelőtt pedig már bemutattuk Cserna Mártont, a reality egyik indulóját. Ma Berecz Balázs a soros. Berecz azért jelentkezett a műsorba, mert szerinte így olyan lányokat is megismerhet, akikkel egyébként nem futna össze sosem. Azt mondja, félelmei nincsenek, inkább várja, mit hoz a jövő. Arról is beszélt, hogy kivel tudna együtt élni. És hogy kivel nem. „Ha valaki nagyon önző, és csak saját magával foglalkozik, ha csak a saját karrierje fontos, és mindig hozzá kell alkalmazkodni, az nagyon taszító számomra. Volt már ilyen kapcsolatban részem, ezért vannak tapasztalataim. Viszont pont emiatt szerintem azonnal észreveszem, ha valaki ezzel a rossz tulajdonsággal rendelkezik. Azt sem szeretem, ha valaki fellengzős, és lenéz másokat.”

Berecz azt mondja magáról, hogy gyorsan tud barátkozni, könnyen nyit mások felé, és segítőkész ember. „Még ha ismeretlen is az illető, akkor is segítek, ha tudok. Őszinte és ragaszkodó típus vagyok, szeretem a romantikát. Szeretem meglepni a párom virággal vagy amire éppen vágyódik.” Elmondása szerint régebbi kapcsolataiban gondot okozott, hogy kevés időt töltött a párjával. Amikor a biznisz felfutott, éppen nem volt kapcsolata, ezért a munkára koncentrált, most viszont úgy érzi, hogy sok mindent letett az asztalra, a gazdaság működik, ezért „itt az ideje, hogy a magánéletemre koncentráljak – mondja, és hozzáteszi, hogy szerinte egy városi ember is megszeretheti a vidéket. – Lehet, hogy egy városi lány eleve alkalmasabb a vidéki életre, mint egy vidéki. Ha pedig találnék egy társat, mindent megmutatnék neki, ami itt minket körülvesz.”

Arról is beszél, hogy nem tagadja, számít neki a külső. „Fontos, hogy egy lánynak megfogjon a kisugárzása, hogy első pillanatban szimpatikus legyen, hogy felkeltse az érdeklődésem. Nyilván fontos a kedvesség, hogy jó lelke legyen, de az első benyomás mindig a külső. Azt gondolom, hogy ki tudom szűrni, hiszen sok mindent láttam már, és biztos vagyok benne, észreveszem, ha valaki csak az anyagiakat tartja szem előtt. – Berecz mindehhez hozzátette, hogy a környéken mindenki drukkol neki. – A régi tanítványaim is drukkolnak, örülnek neki, hogy bent van Vas megyéből valaki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top