nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid kiskamaszként

Ilyen kiskamasz volt 12 évvel ezelőtt Miller Dávid, az X-Faktor műsorvezetője

A 25 éves Miller Dávid sokoldalú tehetség, akit műsorvezetőként, színészként és énekesként is láthattunk már. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy festett 13 évesen.

Miller Dávid 1996-ban született Ullmann Mónika és Miller Zoltán gyermekeként. 17 éves korában határozta el, hogy színésznek áll. Miután Angliában végzett a London School Of Dramatic Art-on, szerepet kapott a 2017-es Pappa Pia című filmben, egy év múlva a Vörös verébben tűnt fel Jennifer Lawrence oldalán, illetve több kisebb szerepet is kapott külföldi produkciókban.

Miller Dávid akkor és most

Miller Dávid kiskamaszként, 2009-ben (Fotó: Ványi Ákos/smagpix) és Miller Dávid műsorvezetőként az RTL Klubon (Fotó: Olajos Pirsoka/smagpix)

Több magyar sorozatban is szerepelt, ilyen volt az RTL Klubon futó A Tanár vagy az Alvilág, illetve a VIASAT3-on menő 200 első randi és az Ízig-vérig. Szinkronizál is, az Aladdin című mese filmes változatában ő Aladdin énekhangja.

A színészet mellett a zenélés felé is nagyon nyitott, az Audiofuse énekese lett. Korábban a Reggeli adásában mesélt arról, hogyan jött a zenélés az életében. Elmondta, az unokatestvére, Ullmann Ottó mutatta be őt Bakonyi Bálintnak, a csapat egyik tagjának.

Miller Dávid akkor és most

Miller Dávid 2018-ban. (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

„Nekem nagyon tetszett a Bálintnak a filozófiája, ahogy gondolkodik a zenéről. Mondtam is neki, ha bármilyen zenei projektbe kezd, és gondolna rám, hogy én is részt vegyek benne, akkor én annak nagyon örülnék, és egyszer csak megkeresett engem” – mesélte a Reggeliben 3 évvel ezelőtt.

Az áttörést 2020, és az Álarcos énekes hozta el

Miller Dávidot azaz Banánt egy ország zárta a szívébe, és végül megnyerte az Álarcos énekes második évadát. Ettől a perctől kezdve pedig folyamatosan a képernyőn szerepel.

„Mindig is szerettem volna kipróbálni magamat egy énekes show-műsorban, és jött a felkérés az Álarcos énekesre, ráadásul pont a karantén alatt. Jól jött ki a csillagok állása, és az első évadot is nagyon szerettem. Tök jó volt ebbe belekóstolni úgy, hogy nem vérre ment, mert ez egy könnyed, szórakoztató műsor. Kezdetben azt gondoltam, hogy majd el fogok játszadozni a banánjelmezemben, elénekelek pár számot, lelepleznek, aztán hazamegyek. Ennél nem láttam bele többet. Aztán idővel beszippantott az egész” – mondta egy korábbi, nlc-nek adott interjújában Miller Dávid.

Miller Dávid akkor és most

Miller Dávid Munkában (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Az Álarcos énekes után a Reggeli műsorvezetője lett, majd hónapokkal ezelőtt arra is fény derül, hogy a 2021-es X-Faktort is ő vezet majd.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon” – mondta Miller Dávid.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

(Nyitókép: Romanitz Gábor/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top