nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid az X-Faktor új műsorvezetője

Lehull a lepel: Miller Dávid lesz a 2021-es X-Faktor műsorvezetője

Miller Dávid vezeti idén az X-Faktort. Te kire tippeltél?

Az már pár hónapja biztossá vált, hogy idén – a tavalyi évvel ellentétben – lesz X-Faktor, azonban semmi más nem volt biztos a produkcióval kapcsolatban. Még most is sok a kérdőjel: több helyről lehetett hallani, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti kikerülnek a mentorszékből és más veszi át a helyüket. Kiss Ramóna távozásával pedig a műsorvezetői szerepkör is megüresedett – az X-Faktor Instagram-oldalán rengeteg tipp érkezett az új házigazda személyét illetően, de nem sokan gondoltak arra, akit a műsor készítői választottak.

A 2021-es X-Faktor műsorvezetője ugyanis nem más, mint 

Miller Dávid. 

Miller Dávidnak nagyon sok filmes, sorozatbeli és színházi szerepe volt már, még a Jennifer Lawrance főszereplésével készült Vörös veréb című hollywoodi produkcióban is feltűnt. Tavaly megnyerte az Álarcos énekes első évadát, majd ő lett az RTL Reggeli egyik új műsorvezetője. Pár héttel ezelőtt a Nagy Számban is bemutatkozott, ahol – szokásától eltérően – sokat beszélt híres szüleiről is.

miller dávid

Miller Dávid (Fotó: RTL)

A Fókuszban mesélt először a tapasztalatairól:

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel. Fontosnak tartom ráhangolódni a feladatra, ami előttem áll. Szeretem a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthassak” – mondta Miller Dávid.

Tegnap megszavaztattuk veletek, olvasókkal, hogy szerintetek ki lesz idén a tehetségkutató házigazdája, mutatjuk az eredményt.

x-faktor műsorvezető szavazás

A szavazás

Mint látható, sokan szinte biztosra vették, hogy Istenes Bence visszatér az X-Faktor színpadára, azonban sokan tippeltek Liptai Claudiára és Nádai Anikóra is, utánuk viszont egyből Miller Dávid következik. Úgy tűnik, a nézőknek is feltűnt, hogy jó műsorvezetői kvalitásokkal rendelkezik, így többen látnák élő show-ban is.

Mit szólsz az új műsorvezetőhöz?
Örülök, hogy Miller Dávid lett, szerintem tehetséges.
Végre egy új arc, akit még nem ismerünk kívül-belül.
Nem örülök, Kiss Ramónát jobban szerettem.
Istenes Bence volt a legjobb, reméltem, hogy újra ő lesz.
Nekem mindegy, úgysem nézem.
Szerintem egy női műsorvezető jobb lett volna.
Created with Quiz Maker

Itt olvashatsz az X-Faktor korábbi versenyzőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top