nlc.hu
Sztárok

Érdekességek Miller Dávidról

3 érdekesség Miller Dávidról

Miller Dávid lett az Álarcos énekes idei évadának győztese. Hoztunk róla néhány érdekességet.

Miller Dávid, azaz Banán nyerte az Álarcos énekes idei évadát, akinek egyébként meggyőződése volt, hogy a nyertes csakis a Banán lehet.

Érdekességek Miller Dávidról

Fotó: RTL Sajtóklub

Klausztrofóbiás

Az nlc-nek adott interjújában többek között azt is elárulta, hogy klausztrofóbiás.

„Szoktam magamnak ilyen challenge-eket felállítani, hogy tudjam kezelni a dolgot. Pont ma eldöntöttem, hogy biztos lifttel megyek, beléptem, elfogott a rossz érzés, és rögtön ki is kellett lépnem onnan. Inkább lépcsőztem. Először nagyon be voltam tojva a jelmeztől, és folyton azt mondtam magamnak, hogy nem lesz gond. Erre jött a ruhapróba, felvettem először a jelmezt, és rosszul lettem. Elkezdtem szorongani, azt éreztem, hogy nem kapok levegőt. Az jutott eszembe, hogy majd rosszul leszek és összeesek a színpadon” – mondta Miller Dávid.

Szülei ismert emberek

Miller Dávid szülei ismert színművészek, édesanyja Ullmann Mónika színésznő, édesapja Miller Zoltán színész, de sosem kért a protekcióból. Még csak 24 éves, de már több sikerprodukcióban is szerepelt, köztük a Pappa Piában is.

Jennifer Lawrence-szel is forgatott

A London School of Dramatic Arton tanult színészetet, ahol 2016-ban végzett. Angol nyelvtudásának köszönhetően nemzetközi produkciókban is szerepelhetett, mint a Kémek küldetése, a Berlini küldetés vagy a Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozatok, a Vörös veréb című filmben pedig Jennifer Lawrence-szel is forgatott.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

(Nyitókép: RTL SajtóKlub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top