nlc.hu
Szabadidő

Így értékelte Csobot Adél ALEE elődöntős egyéni dalát

Csobot Adél sokkolta kritikájával ByeAlexet az X-Faktorban

Csobot Adélt nem sikerült százszázalékosan megnyernie Balázs Alex ALEE-nak az elődöntőben előadott saját szerzeményével.

Az X-Faktor szombat esti elődöntőjében Balázs Alex ALEE második produkciója igencsak megosztotta a mentorokat. A 16 éves rapper ismét egy saját dalt (a Nem felejtek címűt) adott elő.

Alee

A mentorok közül csak ByeAlex és Puskás Peti dicsérte agyon ALEE-t – Fotó: Sajtóklub

Puskás Peti szerint az este egyik legjobb produkciója volt ALEE záró fellépése, Csobot Adélt viszont nem sikerült meggyőznie erről. Az X-Faktor újdonsült zsűritagja a kritikájával szinte sokkolta a fiatal rapper mentorát, ByeAlexet.

Mondtam neki, hogy legyen rockosabb, metálosabb, meg ilyenek. Viszont ezt nem én találtam ki, hanem. Ő találta ki, ő választotta” – dicsérte mentoráltját ByeAlex, mire Csobot Adél megjegyezte, hogy neki egyáltalán nem tetszett a metálosabb vonal. “Ne már!” – förmedt rá ByeAlex. Erre Csobot Adél magyarázkodásba kezdett: “Képzeljétek el, nem. Csak melegem lett tőle, ettől sok lángtól, de amúgy nem igazán értettem, hogy miért kellett ezt belerakni. Mert amúgy is jó volt”. ALEE mentora mindezt leesett állal hallgatta.

Kiemelt kép: Sajtóklub

Olvass még az X-Faktor idei évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top