nlc.hu
Trend

ByeAlex stílusa az X-Faktorban

Kalapos-szemüvegestől a szakadt pulóveresig – Ennyit változott ByeAlex stílusa az X-Faktor mentoraként

ByeAlex az X-Faktor mentoraként évadról évadra megújította öltözködési stílusát, miközben mégis nagyon jellegzetes maradt.

ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci mellett a 2016-os évad óta foglal helyet az X-Faktor egyik mentori székében, ezzel ők a tehetségkutató magyar verziójának legrégebben „hivatalban lévő” mentorai. Az előadóról köztudott, hogy érzi és előszeretettel követi is a legaktuálisabb divattrendeket, melyekbe azonban a saját személyiségét, stílusát is markánsan beleviszi. Most felidézzük, mennyit változott ByeAlex megjelenése az X-Faktor elmúlt 5 évadában!

2016

A vastag keretes szemüveg és fejfedő kombó pályája elejétől kezdve a zenész-énekes egyik védjegye. Így debütált mentorként is a 2016-os X-Faktorban. A fekete kalap és a sárga lencséjű szemüveg nagy kedvence volt akkoriban: több alkalommal, több különféle öltözékkel kombinálva is viselte az évad folyamán a műsorban, illetve azon kívül is különféle eseményeken. 

ByeAlex az X-faktorban

2016 (Fotó: Smagpictures.com)

2017

A 2017-es évadban extravagánsabb vizekre evezett. Az adások többségében valamilyen feltűnő felsőrészt, pulóvert vagy kabátot viselt skinny nadrággal és sneakerrel. Ami viszont szembetűnő változás volt, hagy a korábbi években szinte „hozzá nőtt” fejfedők és szemüvegek gyakorlatilag teljesen eltűntek az outfitjeiből. 

ByeAlex az X-faktorban

2017 (Fotó: Smagpictures.com)

2018

A 2018-as évadban ByeAlex a korábban megszokottnál valamivel elegánsabb stílusra váltott, gyakran láthattunk rajta mellényes-inges, illetve zakós szetteket, melyekbe azonban mégiscsak becsempészte a rá jellemző lazaságot is, például a skinny farmerekkel, vagy épp az ingek különleges mintázataival.

ByeAlex az X-faktorban

2018 (Fotó: Smagpictures.com)

2019

Alex a 2019-es évadban is maradt az elegánsabb, letisztultabb irányvonalnál, azonban részletek, kiegészítők formájában ezekben minden esetben megjelentek olyan apróságok, melyek mégis egyedivé tették az outfitjeit. Ilyen volt például a halálfejes bot és a mellény, melyre az előadó védjegyévé vált hervadó rózsa emojit hímezték. 

ByeAlex az X-faktorban

2019 (Fotó: Smagpictures.com)

2021

Az jelenleg futó évadban a mentor minden korábbinál extravagánsabb stílust képvisel. Az idei szettjeinek visszatérő elemei a crop fazonú, destroyed (vagyis gyárilag szakadt hatású) pulóverek, a lakkozott körmök és a színes kefefrizura: az első élő adásban fehér, a másodikban piros, a harmadikban pedig neonsárga tincsekkel állt a kamarák elé. Kíváncsian várjuk, milyen outfitek következnek még.

ByeAlex az X-faktorban

2021 (Fotó: Smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top