nlc.hu
Trend

Törölte ByeAlex és szerelme fotóját az Instagram

„Felajánlkozás szexuális tevékenységre” – erre hivatkozva törölte ByeAlex és párja fotóját az Instagram

ByeAlex és szerelme, Benjamina, ruha nélkül ölelkeztek a fotón, amit többen jelentettek, ezért az Instagram törölte a képet.

Az Instagram törölte ByeAlex egyik fotóját, amelyen szerelmével, Benjaminával láthatók. A képen a pár a fürdőszobában ölelkezett, és bár ruha nem volt rajtuk, semmi olyan nem látszódott a képen, amely cenzúráért kiáltott volna.

A posztot mégis eltávolította az Instagram, ugyanis többen „szexuális tevékenységre való felajánlkozás”-ra hivatkozva jelentették a fotót.

ByeAlex 24 óráig elérhető Instasztoriban osztotta meg az értesítést, amelyet az Instagramtól kapott, hogy a bejegyzését törölték. Ez volt az indoklás: „A tartalmad (bejegyzés) nem felel az irányelveinknek (felnőtt személy felajánlkozása szexuális tevékenységre).”

ByeAlex bejegyzése, miután az Istagram törölte egy fotóját

ByeAlex posztja, miután az Istagram törölte egy fotóját „felajánlkozás szexuális tevékenységre” kifogással (Forrás: Instagram/ByeAlex)

Tényleg? Felajánlkoztunk, te csicska? Most remélem, lesz mire maszturbálnia annak a néhány irigy lószarnak, akik addig jelentgették a képünket, hogy törlést kaptam. Ettől még mi boldogok maradunk, ti meg nullák, akiknek ennyi sikerélményük marad egész életükben

– írta felháborodva ByeAlex, aki nemrégiben elárulta, hogy azzal kezdi a napját, hogy rákeres a saját nevére a Google-ben. 

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top