nlc.hu
Szabadidő

Miklósa Erika versenyzői között dőlt el a Voice

Győztest avattak a Voiceban: Ő nyerte az RTL tehetségkutatóját

A verseny Kovács Alíz, Szakács Erika és Kovács Harmat között dőlt el. A Finaléban mindhármójuknak háromszor kellett színpadra lépniük. A legvégén Miklósa Erika két versenyzője közül került ki a győztes.
Voice

Kovács Alíz egy neki írt, saját dallal, a Bánat ül a szívemennel vette le a coachokat a lábáról, pedig elmondása szerint nehezen kerül közel hozzá a dal. Kovács Harmat szintén kiemelkedő produkcióval rukkolt elő, Manuel hétről hétre hozzá illő dalokkal szerelte fel az előadóművészt. A döntő előtt Miklósa Erika vacsorával kedveskedett finalistájának, Szakács Erikának, akit honvágy kínzott. A coach elmondása szerint nagyon közel került Erikához, úgy érezte vele magát, mintha a nagylánya lenne – foglalta össze az RTL.

Szakács Erika produkciója után a közönség alig akarta abbahagyni a tapsolást. Manuel egy Disney mesefilmben érezte magát a dal hallatán, Miklósa Erika pedig elmondta, hogy még sosem látta ennyire boldognak a versenyzőjét. A coachok később megjegyezték, hogy Erika egy bitang hangú, babaarcú gyilkos.

Végül a harmadik helyet Kovács Harmat szerezte meg, így a 2023-as Voice Kovács Aliz és Szakács Erika között dőlt el az utóbbi javára. Szakács Erika nemcsak a Voice trófeájával és 36 millió forinttal gazdagodott, hanem jövőre a Sziget Fesztiválon is felléphet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top