nlc.hu
Szabadidő

Király Viktor szereplése a The Voice-ban

Még most is libabőrösek leszünk attól, ahogy Király Viktor az amerikai The Voice-ban énekelt 8 éve

Itthon is újraindult a The Voice, de ne feledjük, hogy a tehetségkutató amerikai verziójában 2015-ben Király Viktor leénekelte a csillagokat.
Király Viktor és Carson Daly

2015-ben Király Viktor már befutott énekes volt itthon. Bár itthon megnyerte a Megasztárt, mert nagyot álmodni, és jelentkezett a The Voice amerikai tehetségkutatóba. Első előadásával annyira meggyőzte a zsűrit, hogy mindannyian megfordultak a székükkel. Viktor végül Adam Levine-t választotta, így vele folytatta a versenyt. Ám a tehetségkutató egy szakaszában, a Maroon 5 frontembere elengedte a kezét, és új mestere immár Gwen Stefani énekesnő lett.

Bár Viktor még Rihannát is lenyűgözte a hangjával, sajnos nem lehetett ott a finalisták közt. Összességében a műsor keserédes emlék a magyar énekes számára, amelyről 2018-ban egy könyvben mesélt. „Nem vágták be adásba azt a részt, amikor Adam Levine azzal győzköd, hogy szerinte megnyerhetem ezt a műsort, de ha mégsem így történne, ő akkor is segít majd a karrierem építésében” – írja a Viktor, azonban rá kellett jönnie, Levine csak „kamuzott”.

Király Viktor a The Voice műsorban
Megnézem
Összes kép (4)

A Borsnak pedig arról mesélt, hogy a készítők eltervezték a kiesését. „A kiesésem utáni VIP-buliban egy-két ital után a show producere elmondta, hogy a távozásom szerepelt a forgatókönyvben. Merthogy nekem már van egy magyar karrierem, és előnyt élveztek velem szemben az amerikai, ismeretlen tehetségek, és egész egyszerűen lejárt az időm a műsorban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top