TV-sztárok

The Voice: Rihannát is elkápráztatta Király Viktor – videó

Rihanna segíti a legközelebbi The Voice-ban a versenyzőket. Természetesen Király Viktor próbáját is végignézte. Mutatjuk a videót!

Jövő héten azokkal az adásokkal folytatódik az amerikai The Voice, amelyekben mindenki a kedvenc slágerét énekli, majd a mesterek döntenek arról, hogy ki mehet tovább az élő show-ba. Ugyanakkor, ha az egyik zsűritag “lemond az emberéről”, akkor egy másik zsűritag ellophatja a versenyzőt. Már a YouTube-ra is felkerült ennek az epizódnak az előzetese. És Király Viktor is felrakott egy rövidebb verziót a Facebookra. Mutatjuk mindkettőt.

Rihannát is elkápráztatta a The Voice-ban Király Viktor - videó

A YouTube verzióban látható Rihanna, aki tanácsadóként segíti az énekesek munkáját, és teljesen odáig lesz, hogy Király Viktor egy Alicia Keys dalt választott magának.

 

Király Viktor videójában pedig megnézhetitek, mekkorát is fog énekelni a jövő heti részben. És igen, nagyon úgy fest, hogy megint állva tapsol majd neki a négy zsűritag.

#voiceknockouts START NEXT WEEK!!! STAY TUNED #TheVoice #magic #letsgo jövőhéttol indulnak a KO adások! Figyeljétek! Addigra is puszi mindenkinek! #viktordreamers #TeamViktor #TeamAdam

Szerző: Király Viktor2015. október 20.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top