nlc.hu
Szabadidő

The Voice: Trokán Nóra nem juttatta tovább a testvérét

Családi dráma a Voiceban: Trokán Nóra nem juttatta tovább a húgát

Pedig már az első percben felismerte a hangját. Nem szeretett volna részrehajló lenni.

Színművész nővérei, Trokán Nóra és Anna árnyékából szeretett volna kilépni Magyar Elektra, ezért döntött úgy, hogy kipróbálja magát a Voice tehetségkutató színpadon, de sem szerencséje, sem protekciója nem volt.

Miután a nővére ráismert a hangjára, pont a családi kötelék miatt nem akart megfordult, viszont az énekhang a többi coach tetszését sem nyerte el annyira, hogy megnyomják a gombot – derül ki a Blikk beszámolójából.

Trokán Nóra

Trokán Nóra a Voiceban (fotó: RTL/Sajtóklub)

A lány elmondása szerint sokkal többet kell bizonyítania a testvéreinél, és ez a probléma még gyerekkorából ered, ahol sok ember meggondolatlanul szólt hozzá, időnként szándékosan bántotta őt. A lapnak elárulta: úgy érzi, hogy csak nehezített a saját életén azzal, hogy ő is a művészi pályát választotta. A Voiceba való jelentkezésről kizárólag az édesanyjának, Papadimitriu Athinának szólt, aki figyelmeztette őt, hogy nem lesz egyszerű dolga.

Magyar Elektra

Magyar Elektra a Voiceban (részlet az adásból)

Az édesanyja nem szerette volna kommentálni a történteket addig, amíg tart a show műsor. Magyar Elektra – akit a fellépés után Miklósa Erika próbált támogatni – úgy látja, a válogatón egy nehéz szituációba került, és talán mindenkinek jobb lesz, hogy végül így alakult.

A műsor után nővérével, Nórával átbeszélték a történteket.

Annyira elfogult vagyok, hogy nem tudtam volna őt megítélni

– indokolta a döntését, és elmondta, nehéz volt látnia a testvérét az után, hogy egyik coach sem fordult meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top