nlc.hu
Szabadidő

ByeAlex kiakadt és bevédte az X-Faktor új, kárpátaljai mentorát

ByeAlex bevédte az X-Faktor új, kárpátaljai mentorát

ByeAlex megvédte a kommentelőktől kárpátaljai énekesnőt, Herceg Erikát.

Az RTL Klub lecserélte Csobot Adélt az X-Faktor legújabb évadának mentori székéből, helyére pedig egy kárpátaljai énekesnőt, Herceg Erikát igazolták. A lány többek között szerepelt már az orosz és az ukrán Playboyban is. Erről a változásról és az új stábról osztott meg egy fotót a közösségi médiában ByeAlex.

ByeAlex az X-Faktor mentoraként

Kikelt magából ByeAlex (Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub)

A poszt alá érkezett egyes kommentek azonban felháborították az énekest, és erről egy külön posztban is kifejtette a véleményét.

„Bocsánat, emberek; de hogy lehet ilyen szavakkal megnyilvánulni egy nőről? (lentebb, kommentek) Én örülök neki. Legalább egy új szín. És egy olyan nő aki valójában megélte a »rocksztárságot«. Ugyan nem itthon nálunk, de azért ott még keményebb lehet a történet. És igen. Kárpátaljai magyar lány. Hol van ilyenkor az a fene nagy nemzeti tudat, ami amúgy ömlik mindenhonnan? Magyar. A mi lányunk. A mi vérünk. Szerintem extra lesz idén is az X-Faktor!” – írta.

Újabban konfliktusokba keveredik az énekes, legutóbb arról írtunk, hogy bírálta az egyik hazai burgercéget ByeAlex, amiért az ételét összecsomagolták a jéghideg üdítőjével, így azonnal mikróznia kellett a burgerét. A burgercég erre alaposan szétkapta az énekest. A hideg üdítőből kiindult konfliktus a zenész munkásságának bírálatával végződött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top