nlc.hu
TV-sztárok

ByeAlex és a burgercég csörtéje

Durván beszólt a burgercégnek ByeAlex – nem tette zsebre, amit kapott

Komoly vitába keveredett az énekes.

Bírálta az egyik hazai burgercéget ByeAlex, amiért az ételét összecsomagolták a jéghideg üdítőjével, így azonnal mikróznia kellett a burgerét. A burgercég erre alaposan szétkapta az énekest. A hideg üdítőből kiindult konfliktus a zenész munkásságának bírálatával végződött – írja a Blikk.

ByeAlex

Kellemetlen vitába csöppent ByeAlex (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

ByeAlex a közösségi oldalán kritizálta a burgercéget a kiszállításuk miatt, mire az étterem kommentben reagált. „Az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297. megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni. (…) De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád” – olvasható többek között a hozzászólásban.

A csörte azonban tovább folytatódott: az X-Faktor mentora nem hagyta annyiban a dalait leszóló burgercég csípős üzenetét, hosszú posztban osztotta ki őket:. „(…) Azt tanácsolom, hogy ennél tényleg legyetek egy vásárlótokkal szívesebbek meg lelkesebbek, nehogy végül el kelljen menni kapálni… (…)” – írta többek között.

Íme ByeAlex teljes viszonválasz-posztja:

Olvass még ByeAlexről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top