nlc.hu
TV-sztárok

Sikertelenül sokkolták TNT Inti szívét

Sikertelenül sokkolták TNT Inti szívét, de derűlátóan nyilatkozott az állapotáról

Gyógyulni szeretne, ezért mindent megtesz.

Három héttel ezelőtt derült ki, hogy Zuber Krisztián kórházba került, ugyanis kiújult gyerekkori szívbetegsége. Mivel nehezen vett levegőt és hamar elfáradt, a párja, Sáfrány Emese javasolta neki, hogy vizsgáltassa meg magát, ezzel pedig minden bizonnyal megmentette az életét

Azóta több vizsgálaton esett át a zenész, a minap pedig sokkolták a szívét, ám nem a tervek szerint alakult a beavatkozás. „Azért volt szükséges ez az eljárás, mert még mindig nem jó ritmusban ver a szíve. Először elaltatták, majd sokkolták a szívét, mintha újraélesztenék. Viszont ez most nem sikerült, így az eljárást később megismétlik, addig tovább kezelik a gyógyszerekkel” – mondta a Blikknek Sáfrány Emese, majd a párja vette át a szót.

Inti

Inti, forrás: Mokka – videó

„Igaz, ez most nem sikerült, de a gyógyszereknek hála, már teljesen jól vagyok fizikailag. Később meg fogjuk ismételni ezt az eljárást, aztán nemsokára ICD-t fognak beültetni a szívemhez, ami egy beültethető kardioverter-defibrillátor. Ez az eszköz fogja szabályozni a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a szívem, ha esetleg leállna. Emellett persze a gyógyszereimet is folyamatosan szednem kell majd” – mondta Inti, akit hamarosan kiengednek a kórházból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top