nlc.hu
Sztárok

Friss hírek TNT Inti állapotáról

Friss hírek TNT Inti állapotáról: „Életveszélyes állapotba is kerülhettem volna”

A párja, Sáfrány Emese rágta a fülét, hogy vizsgáltassa ki magát.

Múlt hétvégén koncertet adott a TNT, ám a fellépés előtti nap Dobrády Ákos a zenekar közösségi oldalán megosztotta, hogy Zuber Krisztián Inti nem lehet a színpadon, mert kiújult a gyerekkori szívbetegsége. Mint kiderült, a zenész a párja, Sáfrány Emese unszolására ment orvoshoz, miután nagyon hamar elfáradt és alig kapott levegőt.

Zuber Krisztián Inti

Fotó: Schumy Csaba

„Azt vettem észre, hogy nehezen kapok levegőt. Az elmúlt hetekben egyre fáradékonyabb voltam. Megesett, hogy 10 méter után meg kellett állnom pihenni, mert kifulladtam, de nem gondoltam volna, hogy nagy a baj. Azt persze tudtam, hogy gyerekkorom óta szívritmuszavarom van. Mivel semmilyen problémám eddig nem volt, eddig nem derült ki, hogy felerősödött a szívbetegségem, csak most az orvosnál, amikor közölték velem: szívelégtelenségem van” – mondta a Borsnak Zuber Krisztián, majd elárulta, milyen vizsgálatokat végeztek el rajta és mi lesz a továbbiakban. 

„A kórházban szívkatéterezést hajtottak rajtam végre, szerdán pedig megnézik, nem alakult-e ki  a szívemben vérrög. Ha azt se találnak, akkor gyógyszerrel folytatódik a kezelés. Ezeket a pirulákat az életem végéig szednem kell, de még mindig jobb, mintha elhanyagolnám a problémát. (…) Szükség lesz az életmódváltásra. Körülbelül két hónapja a cigit is letettem már, de tudom, hogy komolyabb változásokat kell tennem az egészségem érdekében. Nem ugrálhatok már annyit a színpadon, bármennyire is szeretnék. Lassabban és nyugodtabban kell éljek, valószínű, az étrendemen is változtatnom kell” – részletezte a lapnak Inti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top