nlc.hu
Sztárok

Ő Inti új párja

Kiderült, ki Inti új párja – 20 éve ismerik egymást, de csak most jöttek össze

Lehullt a lepel a titokzatos hölgyről.

Mint arról beszámoltunk, Sáfrány Emese után ismét szerelembe esett Inti (Zuber Krisztián). A TNT zenésze a titokzatos új szerelme kilétét egyelőre nem fedte fel, csupán annyit árult el, hogy 20 éve ismerik egymást, és már több mint egy hónapja együtt vannak. A Blikk azonban kiderítette, kivel alkot egy párt Inti.

Inti

Újra rátalált a szerelem Intire – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A bulvárlap információi szerint a 47 éves zenész Nyul Zsuzsával, a Z+ és VIVA TV egykori műsorvezetőjével (akit akkoriban Zsuként ismert meg akkor az ország)  jött össze.

Nyul Zsuzsa “Zsu” tévés műsorvezetőként: 

Nyul Zsuzsa most, rádiós műsorvezetőként:

Nyul Zsuzsa a VIVA TV után a TV2-n is feltűnt, jelenleg pedig a Radiocafén köszönti a hallgatókat. Korábban volt házas, és született egy kisfia is, ám az a kapcsolata válással végződött. Inti és Zsu régóta barátságot ápolnak, több mint 20 éve ismerik egymást, a kapcsolatuk azonban csak mostanság alakult át szerelemmé.

Nemrég valami miatt ráírtak egymásra, és onnantól minden megváltozott. Rengeteget és hosszasan beszélgettek, majd úgy döntöttek, sort kerítenek egy randira. Onnan már ment minden magától. (…) Nagyon boldogok” – árulta el a Blikknek egy közeli ismerősük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top