nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki visszaadta Szabó András Csuti cuccait

Hal a tortán: Szorcsik Viki kukászsákban adta vissza Csuti nála hagyott cuccait, majd kitálalt a szakításról

Feszültségről viszont szó sincs.

A Hal a tortán legutóbbi adásában Szabó András Csuti látta vendégül Kelemen Annát, Gáspár Virágot, Kökény Attilát és Szorcsik Vikit. A műsor eheti részének a pikantériája, hogy nem is olyan régen, tavaly nyáron, Csuti és Viki rövid ideig egy párt alkottak. 

Szorcsik Viki

Szorcsik Viki a Hal a tortánban

A szakításuk békésen telt, Csuti pedig a műsor elején azt mondta Kökény Attilának, nekik már nincs elszámolni valójuk. Ehhez képest a keddi epizódban Viki mégis egy „ajándékkal” érkezett az üzletemberhez. A színésznő egy piros masnival átkötött kukazsákot nyújtott át neki ezekkel a szavakkal: „Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt! Bontsd ki!”

Mint kiderült, a zsákban Csuti cuccai voltak, amiket még korábban Vikinél hagyott. A jelenetet látva egyébként nem mindenki szórakozott jól, Kelemen Anna később úgy fogalmazott: úgy érezte, a többi vendéggel ők csak a gyertyát tartották. Ezt követően Anna vonta félre a színésznőt és megkérdezte, mi volt a szakításuk valódi oka. 

„Én nagyon kedveltem a Csutit, tehát nincsen ezzel semmi baj, ő egy nagyon elfoglalt úriember, neki nem volt erre ideje. Szerintem neki nem a párkapcsolat a fontos. Nem véletlenül alakul úgy az élete, ahogy alakul. Mi nagyon jóban maradtunk, barátok vagyunk, tisztelettel vagyunk a másik felé” – magyarázta a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top