nlc.hu
Szabadidő

Lissák Laura és G.w.M

Lissák Laura és G.w.M együtt voltak?

A TV2 sztárja évekkel ezelőtt szerepelt a rapper egyik videoklipjében, innen indult a páros összeboronálása.

A Dancing with the Stars parkettjén tavaly T. Danny oldalán táncoló Lissák Laura nemcsak a tévében, hanem a YouTube-on is feltűnt már, méghozzá Varga Márk, vagyis G.w.M egyik dalának videoklipjében. A három éve készült videót több mint 13 millióan tekintették meg. A felvételen az látható, ahogy a rapper és a táncos egy produkciót adnak elő, méghozzá szerelmeseket alakítva. Persze a történtek után sokan összeboronálták őket, sőt, a mai napig felmerül, hogy akkoriban egy párt alkottak. Lissák Laura a Story magazinnak beszélt arról, mi is történt pontosan.

„Egynapos forgatás volt, először Budapest környékén, majd Balatonlellén, ahol hajókáztunk is. Előtte beszéltünk telefonon, de én konkrétan a forgatáson láttam őt először, és azóta sem találkoztunk. Ennél többet nem kell belelátni. Ez egy évekkel ezelőtti munka volt. Alig emlékszem rá. Mióta részben a nyilvánosság előtt élem az életem, az emberek előszeretettel beszélnek minden apró történésről, és hajlamosak sok mindent félreértelmezni. Talán ezt a legnehezebb megszoknom” – nyilatkozta a lapnak a táncos, akit azért is zavarnak a feltételezések, mert párkapcsolatban él, méghozzá két éve. 

G.w.M és Lissák Laura

Lissák Laura és G.w.M (Fotók: Trenka Attila)

„Az Instagramon ismerkedtünk meg. A párom civil, és amennyire lehet, próbáljuk védeni a magánszféránkat. (…) Attól még, hogy a közösségi médiában nem mutatkozunk, ő létezik, és jól megvagyunk. Nagyon különleges férfi, örül a sikereimnek, segít mindenben, mert látja, szeretem a munkám, és jól érzem magam a bőrömben. Szerencsésnek érzem magam, amiért egymásra találtunk, és nem bántam meg, hogy eddig nem mutattam meg a nyilvánosságnak” – tette hozzá Laura.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top