nlc.hu
Szabadidő

Lissák Laura végre megmutatta titokzatos párját

Lissák Laura megmutatta a nagyvilágnak titokzatos párját

A táncosnő festői környezetben üdül párjával, akit az egyik Instagram-bejegyzésében hosszú idő után meg is mutatott a világnak.

Varázslatos helyen pihen kedvesével Lissák Laura. A táncosnő egészen eddig még soha sem osztott meg közös tartalmat kedvesével, azonban most kivételt tett és egy hangulatos videó keretében megmutatta párját a nagyvilágnak. Laura egyébként még 2022. februárjában beszélt még párjáról a kameráknak, akiről azt is elárulta, hogy nem szeretne szerepelni a médiában. 

Lissák Laura

Lissák Laura (Fotó: Trenka Attila)

„Abszolút nem ebben a világban (a médiában) él, de emellett nagyon büszke rám, ami nagyon jól esik. A táncot sokan nehezen fogadják el partnerként, hiszen itt azért van egy intimitás, bizalom a pároddal. Azt el kell tudni fogadni, hogy ez egy munka” – nyilatkozta akkoriban a táncosnő, aki a megismerkedésükről is elárult néhány információt.

„Elvoltam egyedül, és nem volt fura, hogy egyedül megyek haza, egyedül vagyok otthon, de ez nem volt fura. Amikor ezt elfogadtam, abban a pillanatban a semmiből, az ismeretlenből érkezett egy üzenet és ez volt, ami elindította ezt az egészet. (…) Bármikor lát rólam egy képet, videót, mindig elmondja, hogy mennyire gyönyörű vagyok és ez nekem furcsa, mert nem annyira szokták ezt nekem mondogatni. Számomra ezek jóleső dolgok” – részletezte korábban.

Együtt romantikáznak

A szerelmesek úgy tűnik, hogy a Maldív-szigeteken gyűjtik az élményeket, ahonnan Laura rendszeresen tölt fel ámulatba ejtő tartalmakat. Egyik legújabb posztjában azonban nem csak a lélegzetelállító táj és saját maga látható, hanem párja is, akivel búvárkodni mentek. A táncosnő és kedvese a közzétett videón ráadásul nem is akármit csinálnak, ugyanis egymás kezét fogva fedezik fel épp a varázslatos vízi világot. A videó ide kattintva érhető el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top