nlc.hu
Sztárok

Lissák Laura szerelmes

Először beszélt új párjáról a DWTS táncosa, Lissák Laura

Rátalált a szerelem a Dancing with the Stars profi táncosára.

Lissák Laurát az utóbbi időben többször összehozták táncostársával, Hegyes Bertalannal, ám ők elmondták, hogy barátság és szakmai kapcsolat köti össze őket. A Dancing with the Stars profi táncosára rátalált a szerelem, először beszélt a választottjáról.

„Abszolút nem ebben a világban (a médiában) él, de emellett nagyon büszke rám, ami nagyon jól esik. A táncot sokan nehezen fogadják el partnerként, hiszen itt azért van egy intimitás, bizalom a pároddal. Azt el kell tudni fogadni, hogy ez egy munka” – mondta a Tények Plusznak Lissák Laura, aki év elején mélypontra került, kicsit egyedül is érezte magát, de akkor jött az életébe a szerelem, amikor egyáltalán nem számított rá.

lissák laura

Lissák Laura (Fotó: TV2)

„Elvoltam egyedül, és nem volt fura, hogy egyedül megyek haza, egyedül vagyok otthon, de ez nem volt fura. Amikor ezt elfogadtam, abban a pillanatban a semmiből, az ismeretlenből érkezett egy üzenet és ez volt, ami elindította ezt az egészet. (…) Bármikor lát rólam egy képet, videót, mindig elmondja, hogy mennyire gyönyörű vagyok és ez nekem furcsa, mert nem annyira szokták ezt nekem mondogatni. Számomra ezek jóleső dolgok” – részletezi a táncos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top