nlc.hu
Életmód

Nánási Pál fotózta Lissák Laurát

Bevállalós, szexi fotózáson járt Lissák Laura, a Dancing with the Stars táncosa

Rendhagyó fotózást álmodott meg vele Nánási Pál.

Nánási Pál kamerája előtt már rengeteg híresség pózolt, most Lissák Laurára esett a választása. A Dancing with the Stars profi táncosát a Tények Plusz stábja is elkísérhette a bevállalós, szexi fotózásra.

Lissák laura

Lissák Laura szíve már foglalt, de a párja nem féltékenykedett a bevállalós fotózása miatt – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ugyan bevállalósnak tartja magát Laura, ám amikor először állt kevés ruhában a kamera elé, akkor bizony feszélyezve érezte magát. “Túl sok volt az ismeretlen dolog, túl kevés volt a ruha, még nem ismertük egymást a stábbal úgymond, és akkor el kellett telnie fél órának ahhoz, hogy teljesen komfortosan érezzem magamat. (…) Ez a fotózás inkább nevezhető művészinek és szépnek, mint kihívónak” – árulta el.

A fiatal lány élete a táncos showműsor óta egyébként fenekestül felfordult, sorra találják meg a felkérések, sőt nemrég a szerelem is rátalált.

A párom nagyon büszke rám, ezt minden nap a tudtomra adja. Ő abszolút támogató fél ezekben a dolgokban, legyen szó fotózásról, vagy bármiféle munkáról. (…) Rengeteg tervem van a jövővel kapcsolatban, ezt párkapcsolati szinten is mondhatjuk, hogy ami most van, az nagyon jó, és szeretném, hogy ha ez megmaradna és erősödne, de a karrier területén is van több tervem, ami még egyelőre meglepetés” – mesélte Lissák Laura.

Olvass még Lissák Lauráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top