nlc.hu
Sztárok

DWTS: Kozma Dominikék búcsúztak

Kozma Dominikék estek ki a Dancing with the Stars-ban, könnyeivel küszködve intett búcsút a show-nak a páros

Már csak 5 páros van versenyben a TV2 táncos show műsorában.

A Dancing with the Stars szombat esti, 7. élő show-ja, a “Riszaviadal” végére Kozma Dominik és Lissák Laura, valamint Nagy Réka és Hegyes Berci kerültek a veszélyzónába. A nézők szavazatai alapján Nagy Rékáék jutottak tovább, így Kozma Dominikéknek – akik először salsával, majd pedig szambával léptek parkettre – kellett búcsúzni a Dancing with the Stars-tól.

Kozma Dominik

Kozma Dominikék nem jutottak be a DWTS elődöntőjébe – Fotó: Sajtószoba

A sportoló és profi táncpartnere a könnyeivel küszködve intett búcsút a show-nak:

A Dancing with the Stars jövő heti adásában – amely már a műsor elődöntője lesz – újabb szerephez jut Gabriela Spanic. A világsztár ugyanis beül vendégként a zsűripult mögé, becsatlakozik Ördög Nórához, Molnár Andreához, Bereczki Zoltánhoz és Kováts Gergely Csanádhoz.

Jövő szombaton az 5 versenyben maradt párosnak a tét minden eddiginél nagyobb, hiszen aki jól teljesít, bejut a Dancing with the Stars idei döntőjébe. A versenyzők ráadásul az elődöntőben nem 40, hanem 50 pontot zsebelhetnek be a zsűritől.

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top