nlc.hu
Sztárok

Elrabolta Emilio szívét Gabriela Spanic

Emilio halálosan beleszeretett Gabriela Spanicba

Szívesen lassúzott volna a világhírű színésznővel, de nem őt kapta táncpartnernek.

Ma este robbantani fog a Dancing with the Stars újabb élő-show-jában Emilio, legalábbis ezt ígérte az énekes, aki a műsor honlapján közzétett videóban a rajongók több kérdésére is válaszolt.

Emilio

Visszatér a táncparkettre Emilio – Fotó: Sajtószoba

A Dancing with the Stars 1. évadának versenyzője – aki a szombat esti “Riszaviadal” tematikájú 7. élő-show-ban ismét táncolni fog, ezúttal Nagy Réka és Hegyes Berci társaságában – bevallotta, hogy beleszeretett Gabriela Spanicba. Az énekes azt is elmondta, hogy mit szól ehhez a felesége, Tina. 

Nagyon hálás vagyok, hogy a Rékát és a Bercikét kaptam. Bevállaltam volna a Spaniccal is egy szerelmes lassúzást. Széttáncoltam volna vele az összes mexikói drámát, a szerelmet, az érzelmeket. Eltáncoltam volna a Róna utcától a Mexikói-öbölig a drága Spaniccal. Imádom Spanicot. Szerelmes vagyok belé már a gyerekkorom óta. Tina nem tudja. (…) Halálosan szerelmes vagyok a Spanicba. (…) Nagy szívügyem a Spanic” – árulta el Emilo videóban, majd üzent is a venezuelai szappanoperasztárnak: “Áj láv jú, amore!

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top