nlc.hu
Sztárok

Újra együtt van Gabriela Spanic és Andrei Mangra

Érzelmes viszontlátás: Gabriela Spanic így omlott Andrei Mangra karjaiba

A jövő héten újra együtt táncolnak a TV2 műsorában.

A Dancing with the Stars párosai egy-egy új taggal bővültek a műsor első évadának a versenyzői közül, az új tagok pedig fontos szerepet fognak betölteni a párosok életében. A 7. élő-show-ban ugyanis egy hármas táncot is előadnak a még versenyben lévő táncosok.  Ez lesz a “Riszaviadal”.

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic visszatért a Dancing with the Stars-ba – Forrás: TV2 / DWTS – videó

A Dancing with the Stars jövő heti adásában így újra parkettre lép a napokban Budapestre érkező Gabriela Spanic: a régi táncpartnerével, Andrei Mangrával és annak új párjával, Tóth Andival fog táncolni.

A 47 éves, venezuelai szappanoperasztár a versenytáncos – akivel hetekig együtt élt Mexikóban – karjaiba omlott, amikor viszontlátták egymást a próbateremben. “Nem hiszem el!” – kiáltott fel Andrei Mangra, majd hosszan összeölelkeztek.

Ezt követően a világsztár Mangra új táncpartnerét, Tóth Andit is megölelte, miután bemutatkozott neki az énekesnő. “Milyen szép vagy!” – jegyezte meg Spanic.

Olvass még Gabriela Spanicról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top