nlc.hu
Sztárok

Lissák Laura megjelenése

Ezért nem mosott hajat 27 napig Lissák Laura

A Farm VIP forgatásán szerzett élményeiről mesélt.

Lissák Laura a mai Mokkában beszélt arról, ő hogyan élte meg a Farm VIP forgatását. A műsor előtt igencsak félt a vidéki élet dolgaitól, méghozzá több szempontból is: egyrészt tisztaságmániásnak tartja magát, másrészt van egy szépségápolási rutinja, amit nem akart feladni. Mint lenyilatkozta, nőként nem volt könnyű elfogadnia, hogy az otthoni szokásairól egy időre le kellett mondania. 

Lissák Laura

Lissák Laura (Fotó: Trenka Attila)

„Minden reggel bekenjük az arcunkat meg smink, és a többi, és a többi… Bocsánat, én ezt nem tudom elengedni! Nekem ez fontos. Ha már tényleg ennyire nem érzek komfortosnak egy helyet, akkor legalább valamennyire hadd próbáljam meg magamat komfortosan érezni a külsőm tekintetében. Bár azt azért hozzá kell tennem, hogy én – aki nagyon odafigyel a tisztaságra, hajmosásra, mindenre – 27 napig nem tudtam hajat mosni. Tényleg! Ez annak köszönhető, hogy nincsen áram meg hajszárító, így nyilván a hosszú hajat nem tudom megszárítani” – mesélte a táncosnő. Istenes László felvetette, hogy nyáron magától is megszárad a haj, mire Lissák hozzátette, hogy napközben erre nem volt lehetőségük, este pedig túl hideg volt a pajtában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top