nlc.hu
Sztárok

Lissák Laura zokogott a fájdalomtól

Farm VIP: Lissák Laura zokogott a fájdalomtól, mégsem adta fel a játékot

Ez a feladat többeket is kiborított.

A Farm VIP 4. évada hasonlóan a korábbiakhoz képest szintén tele van könnyekkel, kiborulásokkal, hatalmas veszekedésekkel és meglepő fordulatokkal.

A műsor elején Rékasi Károly volt, aki hamar összeomlott, míg a többiek a farm adta körülményekkel barátkoztak. Azóta már sokkolta a nézőket Kótai Mihály, aki fáradtságra és gyermekei hiányára hivatkozva feladta a játékot. Nem sokkal utána Polgár Tündének kellett távoznia, aki nem titkolta, lelkileg fel kell dolgoznia, amin a forgatások alatt keresztül ment. 

Most újabb olyan feladattal néznek szembe a szereplők, ami nem csak a fizikai, de mentális határaikat is feszegeti. A hírességek párokba álltak, jobban mondva ültek, és a lábukkal egy kockát kellett a magasba tartaniuk. A kihívás azonban közel sem percekről szólt. 

Lissák Laura

Fotó: Trenka Attila

„Annyira fáj, hogy mindjárt belehalok. Esküszöm neked! Sose fájt még így semmi” – mondta Lissák Laura Balogh Edinának, amikor a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa bejelentette, 1 órája és 50 perce tartják már a kockákat. 

Nem csak Laura zokogott a fájdalomtól, Edina szintén könnyezve bírta már csak tartani a lábát, ahogy Takács Zsuzska is látványosan szenvedett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top