nlc.hu
Sztárok

Rékasi Károly zokogott

Rékasi Károly sírva omlott össze a Farm VIP-ben

A színész nem bírta a rá nehezedő nyomást.

Rékasi KárolyFarm VIP legújabb, immár negyedik évadában tűnt fel a TV2-n. Az első adásban már fontos játékot játszott a piros és a sárga csapat, melynek tétje a parasztház volt. A Barátok közt egykori színésze vállalta, hogy csapatát számolással segíti, egy összeadós-szorzós feladatban. Egy kis ideig azonban ez nem sikerült neki, amit nagyon rosszul viselt, és egyik pillanatról a másikra zokogásban tört ki. 

„Karcsi szépen kiakadt. Nem tudom, mi lesz ebből” – hallható a háttérből Gáspár Zsolt megjegyzése, Demcsák Zsuzsa pedig azt mondja: „De jó, hogy a többiek odamentek és támogatják!”

Rékasi korábban a Borsnak elmondta, hogy nagyon beleélte magát a feladatba.

„Teljesen összeomlottam, mert tudtam azt, hogy a csapat mekkora erőfeszítéssel dolgozott, és rajtam nem bukhat el a dolog” – fogalmazott a színész.

„Itt vagyok 61 évesen, és még mindig élek” – mondta az adásban Károly, majd így folytatta: „Tudni kell számot vetni az élettel, ezért jöttem ide. Itt vagyunk, bátran állunk ennek a dolognak. Nekem sok éve volt egy balesetem, 12 műtétem volt, köztük két csípőprotézis-beültetés is.”

Rékasi Károly

Rékasi Károly (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top