nlc.hu
Sztárok

Rékasi Károly állapota

Ezért került padlóra Rékasi Károly

A színészt megtörték az események.

Rékasi Károly számára nem indult könnyedén a Farm VIP 4. évada. A színész a hot! magazin legújabb számában hosszan beszélt arról, miért került többször is padlóra a műsor fogatása során. A híresség egy percig sem titkolja, hogy mennyire megviselte, hogy távol kell lennie a családjától, főleg a feleségétől, aki nagyon féltette a szerepléstől. 

„Ilyen hosszú ideig még nem voltam távol Gerdától és a fiamtól. Ez egy igazán erőt próbáló feladat volt. Gerda óvott engem ettől a szerepléstől, attól tartott, hogy lesznek olyan helyzetek, amelyeket nem lesz könnyű átélnem. Bevallom, többször eszembe jutottak ezek a mondatok, és magamban elismertem, hogy »milyen pontosan láttad ezeket, Gerda!«”idézi a Bors Rékasit, aki időnként borzasztóan érezte magát. 

„Annyira megrázott, hogy amikor már Gerda mellett lehettem, még akkor is voltak olyan éjszakák, amikor felugrottam az ágyból, és elkezdtem leszedni a kezemről a gyűrűmet meg a karperecemet, amit a fiamtól kaptam. Majdhogynem letéptem ezeket magamról, mert úgy éreztem, hogy megfulladok, és ezek a dolgok megölnek. Volt, amikor ki kellett mennem, és kinyitnom az összes ablakot, mert azt éreztem, hogy valami megfojt. Nagyon szorongtam, mert nem tudtam feldolgozni azokat az élményeket, amelyeket ott átéltem.”

A színész azt is bevallotta, hogy a műsor után muszáj volt egy időre elvonulnia, mert rengeteg feszültség gyűlt fel benne. Montenegróba utazott a feleségével, az út végére pedig teljesen kiegyensúlyozottnak érezte magát.

Rékasi Károly

Rékasi Károly (Fotó: Olajos Piroska)

„Nem ment azonnal, néhány nap kellett, mire letisztultam és magamhoz tértem. Óriási ajándék volt ez Gerdától. Olyan nyitott könyv vagyok neki, és annyira ismeri az összes gondolatomat és érzésemet, mint amennyire talán még én magam sem. Gerda és a fiam összedolgoztak azért, hogy segíteni tudjanak rajtam, például sosem hagytak egyedül. Úgy alakították a napirendjüket, hogy valamelyikük mindig mellettem legyen. A legcsodálatosabb dolog az, hogy ők vannak nekem” – nyilatkozta a híresség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top