nlc.hu
Sztárok

Rékasi Károly akkor és most

Nélküle nem létezik Bartha Zsolt és nem olyan sármos Tom Cruise: Rékasi Károly akkor és most

Rékasi Károly, azaz Bartha Zsolt vagy épp Tom Cruise magyar hangja több mint két évtizede a magyar színészvilág tagja. Nézd meg, milyen volt akkor és most!
Rékasi Károly

Rékasi Károly jó ideje van már a pályán, folyamatosan adaptálódik az új helyzetekhez. A Barátok köztben ismertük meg Bartha Zsoltként, de számtalan filmben szerepelt, az élete szerves része a színház és persze ikonikus magyar szinkronhang is ő. A karrierje során azonban jó néhányszor kellett irányt váltania – de semmi nem változtatta meg annyira az életét, mint a 2015-ös balesete. Ennek következménye például, hogy elbúcsúzott a József Attila Színháztól, végleg azonban nem mondott le a színpadról. Pláne miután az élete egy másik állandó része is véget ért, és nincs többé Mátyás király tér. 

„Most a Barátok közt után két másik színházban is játszom majd, de tisztában vagyok vele, hogy rokkantként nem a színpadon öregszem meg”nyilatkoztaBarátok közt fináléja után. Azóta pedig kiderült, mi lett a B-terve. „Alkalmazkodom a változó világhoz, így például jó ideje felhagytam a képernyőzéssel, helyette megújult elemként gyakrabban vőfélykedem. Emlékszem, főiskolás voltam, amikor egyik nap édesapám azt mondta: ’Fiam, vőfély leszel!’ Kiderült, a szomszéd Jóska bácsi gyereke megházasodik, és engem kértek fel eme nemes feladatra. Hát így kezdődött az én lakodalmas karrierem”mesélte tavaly.

A színész egyébként 2022-ben, a 60. születésnapja alkalmával elmondta, „piszkosul jól van”. Továbbra is folyamatosan dolgozik, „a gyerekeim mellett pedig itt van ez a csodálatos nő, aki a társam, akivel a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba, és akire mindig számíthatok. Ez a fontos”. De nézzük, hogyan is alakult Rékasi Károly élete az utóbbi két évtizedben.

Rékasi Károly
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top